Våra tjänster

Vi erbjuder jobb i världsklass med mer än 15 års erfarenhet av branschen. Vi vet hur man ska ta hand om din bil för att du ska känna dig stolt!

Wrapping/Helfoliering

Vi designar, tillverkar och monterar heltäckta dekorer för samtliga fordon. Folien vi använder är en gjuten folie av högsta kvalité som är avsedd för helfoliering. Foliens egenskaper gör att man kan forma, tänja och värma in den samt att den inte lyfter eller spricker med tiden. När man sedan vill återställa bilen värmer man enkelt av folien och den lämnar inga rester.

Dekor/Reklam

Bildekor, stripning eller den nummer korrekta benämningen “Fordonsdekor” är ett av de många olika alternativ för att marknadsföra ens företag företag eller helt enkelt exponera olika budskap till allmänheten med hjälp av ett fordon. Vi har alla typer av vinyler för att tillgodose era önskemål. Vi fäster din logotyp, text eller bild på fordonet. Ditt fordon förvandlas till en elegant rullande reklampelare.

Solfilm

Vi på SOLIS Bilcenter monterar fastighetsfilm från GUARD window film som har hela 7-12 års garanti. Fastighetsfilm ger insynsskydd till era hem lokal och fastigheter. Pen ger även ett effektiv skydd mot den UV-strålning som passerar era fönster som annars bleker golv och möbler.

Polering/Lackbehandling

Proffsen rekommenderar att man polerar/lackbehandlar bilen minst 2 gånger per år. Vi polerar din bill så att lacken förblir skyddad och så att du bevarar din färg. Din bil kommer att förbli ressistant mot damm och små skrapor så länge du polerar/lackbehandlar den enligt rekommendationer. Dessutom så skinner din bil som om den vore nyköpt. Med mer än 15 års erfarenhet så vårdar vi din bil som om den vore vår egen.

Lackkonservering (Ceramic Pro 9 års garanti)

Vi erbjuder er en komplett lackrekonditioneringsprogram åt er bil och utför det till bilindustrins högsta kvalitetsnormer. Vi samarbetar med den klassledande tillverkaren av lackrekonditionsprodukter. Ceramic Pro för att erbjuda er det bästa valet av lackrekonditionering åt er bil till marknadens bästa kvalitet och pris. Efter vår behandling så skyddas din bil mot repor, flugor på glas och lacken, kemikalier, UV-strålning, stenskott m.m.

Lack & Plåt (med HouseOfPaint.se)

OBS: HOUSE OF PAINT SAMARBETAR MED ALLA FÖRSÄKRINGSBOLAG!

Repor, rost, stenskott, bucklor o.s.v. kommer i många olika variationer. I samarbete med House Of Paint så tillämpar dem tekniken för att reparera detta så att du kan slippa en omlackering och utbyte av delar. House Of Paint fixar skador så som rost, stenskott, repor, bucklor m.m.. Allting för att du ska komma undan så billigt som möjligt och slippa huvudvärk. Dessutom så sparar du mycket tid på att fixa felen innan dem blir för stora.

Bodyfence/Paint protection film

Transparent folie som starkt skyddar från stenskott, skrapor, fågelspillning etc. Vi lämnar 6 års garanti på filmen och du kan vaxa, tvätta och sköta bilen precis som vanligt. Eftersom folien läggs över bilens färg så bevaras färgen till densamma som den var innan man lägger folien. Detta är en stor fördel när man ska sälja bilen då bilens värde inte sjunker. Det ä ingen slitage på de originella tillståndet.

Stäng meny
×
×

Kundvagn